Anamaria Vasile

Mirabela Dauer, mărturisiri sincere: „Dumnezeu m-a trimis la analize!” Ce a descoperit cantareata

Mirabela Dauer (70 de ani), una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, a vorbit pe larg despre felul în care a reușit să treacă peste problemele de sănătate și le arată fanilor casa și grădina sa, locul superb în care se reîncarcă cu energie zi de zi.

Mirabela Dauer e veșnic tânără! Arată și se simte bine, dar a treecut și printr-o perioadă mai dificilă, în care s-a confruntat cu probleme de sănătate, dar spune că a fost ajutată de credința ei în Dumnezeu.

Artista crede că nu are ce să i se întâmple, pentru că nu a făcut niciun rău vreodată.

Mai mult, cântăreața crede că și-a dat seama care îi sunt prietenii adevărați în ultima vreme, când nu a fost în cea mai bună formă a sa. Acești oameni au fost alături de ea indiferent de circumstanțe.

„Dumnezeu m-a trimis la analize și tocmai de-asta am știut întotdeauna că voi fi bine. Nu mi-am făcut griji nici măcar o clipă. Eu consider un lucru: atât timp cât nu faci rău nimănui, Dumnezeu te iubește. Cred că fiecare primește ce sădește.

Eu merit să fiu iubită, pentru că sunt un om bun. Și n-am să mint niciodată și n-am să înșel niciodată. Mi-am cunoscut în ultima perioadă prietenii adevărați, cei care au stat alături de mine.

Oameni cărora le pasă de mine, asta vreau eu, atât. Una dintre prietenele mele a avut grijă de mine, a stat cu mine în rezervă. Am câțiva oameni care mă ajută”, mărturisește Mirabela Dauer în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.